Adviesbureau Mr. StevensAdministraties – Belastingadviezen - Assurantiën

Adviesbureau Mr. Stevens
Molenweg 61, 6104RH Koningsbosch

Tel: 0475-301474

Voor dringende schades buiten kantoortijd:
Tel: 0475-301628

Adviesbureau Mr. Stevens

Assurantiekantoor Koningsbosch

Wie zijn wij?


Wij zijn een kleinschalig kantoor, waarbij persoonlijke dienstverlening centraal staat. We proberen dan ook zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van de persoonlijke situatie van onze klanten, zodat we onze klanten een passend advies kunnen aanbieden.

In 1985 heeft Bert het kantoor opgericht en enkele jaren later is zijn vrouw Mariet ook tot het bedrijf toegetreden. Als meester in de rechten en als specialisatie belastingrecht hield Bert zich bezig met het opstellen van aangiftes inkomstenbelasting en erfbelasting. Daarnaast verstrekte hij advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Mariet hield zich voornamelijk bezig met de particuliere schadeverzekeringen. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de dochters Laura (administratie en belastingadvies) en Vera (verzekeringen) het kantoor met bovenvermelde werkzaamheden zouden voortzetten. Helaas loopt het leven vaak anders dan gepland. Laura is reeds enkele jaren ziek en zal haar werkzaamheden ook niet meer kunnen hervatten. Ons kantoor wordt vanaf 1 januari 2024 als volgt voortgezet: voor wat betreft de werkzaamheden op het gebied van administraties, jaarrekeningen, lonen en belastingaangiften nemen wij geen nieuwe klanten meer aan en zal Bert alleen nog voor bestaande klanten werkzaamheden verrichten. Betreffende de verzekeringen, deze blijven wij zoals u van ons gewend bent voorzetten en blijft Vera uw aanspreekpunt.

Even voorstellen, uw adviseur verzekeringen Vera:

VERA

Ik heb ruim 7 jaar in loondienst gewerkt als salarisadministrateur bij een tweetal organisaties. Daarnaast heb ik mijn Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en mijn HBO diploma People & Business Management (met als uitstroomprofiel Personeel en Arbeid) behaald (in de avonduren).
Mijn zus Laura was al reeds werkzaam op het kantoor van mijn ouders. Ik heb in 2015 besloten om er ook te gaan werken, zodat ik het kantoor van mijn ouders samen met Laura kon gaan voortzetten in de toekomst. Vanaf 2016 werk ik als volwaardig adviseur verzekeringen binnen ons kantoor en beschik ik over de benodigde WFT diploma’s (en PE) die ik nodig heb om mijn werk goed te kunnen uitvoeren (WFT basis, particulier, zakelijk, inkomen, vermogen en hypothecair krediet).
Het klantbelang staat in mijn werk centraal, welke verzekeringen passen bij iemand zijn persoonlijke situatie en bij welke verzekeraar zijn de premie en voorwaarden het gunstigst. Ik ben dan ook uw aanspreekpunt binnen kantoor als u een vraag over uw particuliere of zakelijke verzekeringen heeft en als u schade heeft geleden of veroorzaakt, dan handel ik dit verder voor u af, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.
Met vragen over lopende hypotheken kunt u bij mij terecht. Voor nieuwe hypotheekaanvragen heb ik besloten u niet meer van dienst te kunnen zijn, omdat ik me voornamelijk wil specialiseren in het adviseren in particuliere en zakelijke verzekeringen.

WFT proof

Ons kantoor is WFT proof. Wij staan bij de AFM ingeschreven onder nummer 12002834. In het kader van de WFT nodigen wij u uit kennis te nemen van onze dienstenwijzer, deze vindt u terug onder het tabblad ‘downloads’.