Adviesbureau Mr. StevensAdministraties – Belastingadviezen - Assurantiën

Adviesbureau Mr. Stevens
Molenweg 61, 6104RH Koningsbosch

Tel: 0475-301474

Voor dringende schades buiten kantoortijd:
Tel: 0475-301628

Adviesbureau Mr. Stevens

verzekeringen, assurantiën, particulier, bedrijven

Verzekeringen

Misschien heeft u al eens ervaren hoe vervelend het kan zijn wanneer er schade plaats vindt aan een roerende of onroerende zaak van u. In de meeste gevallen kan een verzekering hier een uitkomst bieden. Of het nu gaat om de meest voorkomende verzekeringen, zoals:

 • - inboedelverzekering (inventaris-goederen)
 • - opstalverzekering (woonhuis/bedrijfsgebouwen)
 • - aansprakelijkheidsverzekering (bedrijven)
 • - bedrijfsschadeverzekering
 • - rechtsbijstandsverzekering
 • - ziektekostenverzekering
 • - autoverzekering
 • - doorlopende reisverzekering

of

 • - arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • - ziekengeldverzekering
 • - overlijdensrisicoverzekering
 • - lijfrenteverzekering

Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij hierin advies op maat en zoeken voor u de meest bijpassende producten met een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Aanschaf auto

Heeft u een andere auto aangeschaft, gelieve dan tijdig aan ons de volgende gegevens door te geven (bij voorkeur per e-mail naar info@adviesbureaustevens.nl):
- Meldcode (laatste 4 cijfers chassisnummer)
- Kenteken
- Jaarlijks te rijden kilometers (minder dan 8.000 / tussen de 10.000 en 15.000 / 20.000 / meer dan 20.000)
- Kentekenhouder (op wiens naam komt de auto bij de RDW te staan, op uw naam, of naam van uw partner)
Let op! De auto is pas verzekerd nadat u van ons een e-mail heeft ontvangen met een bevestiging hiervan. Indien er een kans bestaat dat een auto meteen wordt omgeschreven als u naar de auto gaat kijken, gelieve dan van te voren dit al kenbaar te maken, zodat we u van te voren al een offerte kunnen doen toekomen, om te voorkomen dat de auto anders niet tijdig verzekerd is. Zodra de auto is omgeschreven op uw naam bij de RDW, dient deze ook op uw naam verzekerd te zijn en kunt u er niet de weg mee op, voordat u de bevestiging van ons ontvangen heeft.
Wilt u een auto erbij aanschaffen op uw naam en daardoor dus twee auto’s op uw naam verzekerd willen hebben, informeer dan eerst naar de schadevrije jaren bij ons.

Schade met auto

Heeft u schade aan uw auto of een schade met uw auto veroorzaakt?
Het is dan van belang dat u altijd een schadeformulier invult, zie tabblad downloads ‘aanrijdingsformulier’.
Indien op uw autoverzekering geen ‘vrije keuze herstel’ is meeverzekerd dan kunt u het beste naar een aangesloten schadehersteller gaan voor het herstel, om te voorkomen dat u anders een verhoogd eigen risico heeft. Om te bekijken welke hersteller is aangesloten, zie onderstaande link:
www.schadegarant.nl

Heeft u schade opgelopen met uw auto (vanwege een aanrijding) en kunt u niet meer verder rijden, bel dan altijd de alarmcentrale (vermeld op uw internationaal verzekeringsbewijs = groene kaart) en bel niet zelf een sleepdienst, dit om te voorkomen dat de sleepkosten geheel voor uw rekening komen.

Schade aan uw auto en tegenpartij onbekend

In sommige gevallen is het mogelijk om een beroep te doen op het waarborgfonds. Via onderstaande link kunt u alvast een check doen om te bekijken of uw schade hiervoor wellicht in aanmerking komt.
www.waarborgfonds.nl
Uiteraard kunt u ook altijd met ons contact opnemen, zodat wij dit voor u bekijken.

Schade aan uw woonhuis

Heeft u schade aan uw woonhuis, neem direct maatregelen om verdere schade te voorkomen (bijvoorbeeld hoofdkraan wateraansluiting dichtdraaien of een noodreparatie). Maak indien mogelijk duidelijke foto’s op het moment van de schade, zodat u dit op een later tijdstip altijd kunt voorleggen aan ons. Meld de schade vervolgens bij ons (per telefoon of e-mail) zodat wij u verder kunnen adviseren over de vervolgstappen.

Schade tijdens uw vakantie

Heeft u schade opgelopen tijdens uw vakantie waarbij meteen gehandeld moet worden (bijvoorbeeld opname ziekenhuis), dan is het van belang dat u rechtstreeks contact opneemt met het alarmnummer (dit staat in uw polis vermeld). Het alarmnummer is 24/7 bereikbaar.
Bij diefstal van bagage dient u altijd politie aangifte te doen in het land waar het gebeurd is. Daarna kunt u ons het politierapport doen toekomen.